HAPPY BIRTHDAY MASON!

12 July 2017

Paw Patrol Cake

Ik zeg altijd “Ik heb kinderen bij m’n zus”. Zij heeft namelijk twee (b)engeltjes die echt the apple of my eye zijn. Kleine Mason is echt een vrolijke stouterd. Ontzettend druk, heeeeel grappig, maar ook echt een lieverd. Zegt overal ja op, weet niet hoe gauw hij z’n excuses moet aanbieden, maar gaat daarna ook weer lekker door waar hij mee bezig was… Kortom het is een BOEF!

Deze week was Mason jarig en natuurlijk kreeg hij een mooi taartje van tante Mee! Aangezien het tegenwoordig Paw Patrol voor en Paw Patrol na is, werd het een Paw Patrol cake in stijl. Een luchtige biscuit met frisse lemon curd en verse framboosjes, afgetopt met vanille botercrème.

Paw Patrol Cake

 

Wil je ook zo een toffe taart voor jouw feestje? Stuur me een berichtje and we’ll make it happen ;)

You Might Also Like