UNICORN BIRTHDAY CAKE

22 September 2017

Unicorn Cake

Mijn favoriete kleine meid vierde deze week haar verjaardag. ZES jaar werd ze! Ik voel me altijd rete oud wanneer  ik me besef hoe groot ze is geworden. In mijn hoofd is ze namelijk nog steeds mijn kleine baby, totdat ze met d’r ogen naar me rolt en één of andere bijdehante opmerking maakt…  Gelukkig knuffelt ze nog steeds graag met me, want er gaat niets boven een knuffel en een kus van mijn mini.

Maar het was birthday time! En dit jaar werd het een unicorn birthday party. Daar hoort natuurlijk een unicorn birthday cake bij. Lekker roze van buiten (dat mocht nu wel) en een chocolade cake van binnen met drie verschillende vullingen, chocolade botercrème, cream cheese icing en vanille botercrème.  Het was dikke pret om deze taart te maken en mijn meisje vond het prachtig!

Unicorn Cupcakes

Nog voor de taart goed en wel was uitgepakt wist kleine Mason zijn vingertje door de icing te halen. Smack in the middle, right up front… “Maar een klein beetje proeven” zei die… Na wat corrigeerwerk was de schade bijna onzichtbaar. Just imagine you can’t see it.

 

Wil je ook zo een toffe taart voor jouw feestje? Stuur me een berichtje and we’ll make it happen ;)

You Might Also Like